Sadelutprovning

Vid en sadelutprovning med WOW sadlar kommer vi ut till ditt stall och har med oss många olika modeller. Vi bygger upp en sadel på plats efter dig och din hästs behov. Sedan får du provrida sadeln i lugn och ro och nödvändiga justeringar görs direkt så att du kan hitta rätt modell för Dig. En sadelutprovning tar i regel 1,5-2 timmar då vi noggrant går igenom de möjligheter som finns för ekipaget för att säkerställa att vi har hittat den optimala lösningen för Er.

Vi reser till många ställen runt om i landet, främst kring Stockholm, Göteborg och Malmö. Kontakta mig för lediga platser i respektive stad och aktuellt datum. Vi lägger även upp flera datum och resor på Facebook. Jag håller sadelutprovningar i Stockholm i slutet av varje månad. Göteborg och Skåne är jag i 1-2 ggr/vecka.

Priser

Alla priser är inkl 25% moms. Milersättning utgår med 40 kr/mil.

Sadelutprovning: 1800 kr/st
Sadelutprovning för 2 sadlar (hopp och dressyr) till samma ekipage: 2800 kr
Sadelutprovning 2 hästar eller fler med samma ryttare: 1500 kr/st
Sadeljustering: 1800 kr/st
Rådgivning i stall: Startkostnad 500 kr och då ingår 15 minuters rådgivning. Därefter 400 kr per påbörjad 15-minuters period. Denna taxa tillämpas när vi till exempel är ute på bokade besök och stallkompisen kommer på att de behöver rådgivning om deras sadels lämplighet eller en kund vill kolla en annan sadels passform. Reseersättning delas mellan stallkamraterna.

Eventuella ändringar av bomvidd eller inköp av andra komponenter tillkommer på priset.
Pris koppjärn: 1000 kr/st

Vid köp av en ny WOW sadel dras 1000 kr av per sadel och leverans där sadeln justeras in efter Dig och Din häst ingår. Gäller ej vid köp av begagnat.

Har du en häst med ryggproblem? Vi har samarbeten med många veterinärer runtom i Sverige och har hjälpt många kunder i rehabiliteringsprocessen genom att  anpassa sadeln korrekt. Hästens välbefinnande och möjlighet till full rörelsefrihet står i fokus när vi provar ut sadlar. Det gör också att hästarna utvecklas, får en bättre muskulatur över ryggen och vi kan sedan anpassa sadeln återigen för att underlätta fortsatt positiv utveckling.

Anmälan till sadelutprovning

Välkommen att kontakta oss för att boka en personlig sadelutprovning. 
Anmäl ert intresse till Johanna Broström
Telefon: 0702-901681
Telefontid vardagar kl 15-18
e-post: info@wowsadlar.se
Eller använd vårt kontaktformulär
 

20140509_104846-2logoIda-Linn Lundholm med Sankt Erik II 1265