Ida-Linn Lundholm

2014-05-10

Igår levererade vi en mycket speciell WOW sadel till en oerhört lovande ryttare med en fantastisk häst. Idag kan vi stolt presentera vårt samarbete med Ida-Linn Lundholm!

Ida-Linn är 23 år och har arbetat på Tullstorp som beridare i 4 år. Hon utbildar hästar på olika nivå, framförallt unghästar som förbereds inför Bruksprov och Avelschampionat. Förutom två vinster i Bruksprovet har hon även flera placeringar i Breeders Trophy på meritlistan samt ridit flera hingstar i Bruksprovet som har godkänts.

Hästen hon tävlar med är den fantastiska 5-åriga hingsten Sankt Erik II 1265 som ägs av Erik Strömqvist och Marina Svedin. Sankt Erik är Bruksprovssegrare i dressyr 2013, finalist i Breeders Trophy 2013 för 4-åriga hästar, blev Bästa hingst i 4-årschampionatet 2013 samt även färdigkvalad till Breeders och Falsterbo 2014 med resultat över 80% i kvaltävlingarna.

Ida-Linn är uppvuxen i Norge och har även där jobbat på ett försäljningsstall innan hon kom till Tullstorp. Hon är målmedveten och fast besluten att förverkliga sin dröm – att nå toppen!

”Jag har haft världens bästa stöd från mina föräldrar, de har alltid ställt upp och låtit mig utveckla min passion på egen hand samtidigt som de alltid har funnits där. Jag har gått den långa vägen, har inte haft egna hästar utan ridit på ridskola och kompisars hästar, med ett mål och en dröm om att bli en så komplett ryttare som möjligt. Min vision är att nå toppen, samtidigt njuter jag av stora som små framgångar hos varje häst och det är det som driver mig framåt.

Det är en jättefin möjlighet att få samarbeta långsiktigt med så fantastiska människor som äger Sankt Erik, få utbilda och tävla honom betyder enormt mycket. Kan inte beskriva hur tacksam jag är! Sankt Erik är en härlig individ, arbetssam, glad och härlig på alla sätt. En riktig kompis!

Detta har även öppnat för ett nytt och otroligt spännande samarbete med WOW Sadlar Sverige. Jag gillar sadlarna skarpt, dels för deras stora möjligheter till individuell tillpassning för både häst och ryttare men även den anpassning som kan ske under hästens hela utveckling samt ekipagets ändrade behov över tid.

WOW sadlarna kan användas av alla och har inte några som helst begränsningar beträffande tillpassning, inte minst tack vare superbra och kunnig service! Hästarna trivs med sadlarna, får möjligheten att hela tiden prestera maximalt utan att störas av sin sadel. Det är en viktig faktor för att utbildningsprocessen ska bli så optimal som möjligt. Dessutom är de snygga också.”

Ni som var med på Hannells hingstvisning nyligen minns säkert den känslosamma uppvisningen med Ampère som Ida-Linn har jobbat med under en tid. Hon har en otrolig känsla med hästar, en god hästsyn med respekt för individen och en person som vi är oerhört stolta över att ha i vårt team!