MDC Stigbyglar

Stigbygeln som världseliten rider med!

MDC Stigbyglar är en revolutionerande ny serie av stigbyglar som har ett ställbart stigläderfäste. Öglan kan justeras från det traditionella läget till 45 eller 90 grader vinkel och du väljer vilken position som passar dig bäst. Vinkeln förbättrar skänkelpositionen och avlastar höft, knä och fotleder samtidigt som det minskar risken för skav medan du rider.

MDC är utvecklad av OS-domaren och banbyggaren Martin Cohen och stigbyglarna har blivit oerhört populära bland elitryttare världen över. Ett urval av OS- och VM-ryttare som rider med dem är: Jan Brink, Beezie Madden, Debbie McDonald, Philip Dutton,Steffen Peters, Mette Rosenkrantz, Alison Firestone, Jan Ebeling och många fler.

Det finns flera olika modeller att välja mellan, både med det patenterade ställbara stigläderfästet och utan. Stigbyglarna kommer från USA och är av högsta kvalitet. Finns i dam och herrstorlek.

Vi erbjuder ”100% Nöjd kund garanti” –  Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka! Det enda du betalar är frakten tur och retur.

 

Beställ här

 

 

Modeller av stigbyglar

 

MDC Ultimate
Ledade stigbyglar i rostfritt stål. Bred fotplatta med gummi-inlägg för bra grepp. Avlastar knä, rygg, höfter och fotleder. Har det ställbara stigläderfästet.
Pris: 2249 kr inkl moms
 mdc ultimate

 

MDC Comfort
Stigbyglar i rostfritt stål med fotplatta i gummi. Har det ställbara stigläderfästet.
Pris: 2049 kr inkl moms
 
 
mdc comfort

 

MDC Super sport
Ledade lättviktsstigbyglar i aluminium med extra bred fotplatta. Ger optimal
balans och grepp. Avlastar knä, rygg, höfter och fotleder. Har det ställbara
stigläderfästet.
Pris: 2249 kr inkl moms
 mdcsuper sport
 

MDC Sports Classic
Lättviktsstigbyglar i aluminium. Ger optimal balans tack vare den extra breda fotplattan. Har det ställbara stigläderfästet.
Pris: 2049 kr inkl moms
 mdc sport classic

 

 

MDC Jumper Classic
Ledade lättviktsstigbyglar med traditionell ögla. Stigbyglarna ger optimal balans tack vare den extra breda fotplattan i aluminium. Skonsam för knä och leder.
Pris: 1695 kr inkl moms
 product_jumperclassic

 

MDC Hunter Classic
Lättviktsstigbyglar med traditionell ögla. Den extra breda fotplattan i aluminium ger optimalt grepp och balans.
Pris: 1349 kr inkl moms
 
product_hunterclassic